Aan het woord: Niels Langenhuysen

Als projectmanager en mede-eigenaar van Cassonade ben ik werkzaam in de inrichtingsbranche en verzorgen wij complete turn-key huisvestingstrajecten voor bedrijven. Wij ontwerpen, ontwikkelen en organiseren totaaloplossingen voor de inrichtingsvraagstukken van onze klanten en dragen daarmee bij aan een prettige werksfeer en hele gave kantoren.

Verzot op fietsen
Naast deze toffe job ben ik verzot op fietsen in de breedste zin van het woord. Van de techniek en het volgen van de vele koersen die door het hele jaar uitgezonden worden tot het zelf uitoefenen van deze, voor mij perfecte uitlaatklep. Mijn vrouw wordt er soms gek van… Mijn fietsen staan bij ons in huis en het is ieder seizoen raak. In de zomer ben ik te vinden op de verharde wegen met mijn racefiets, in het najaar en de winter cross ik door de bossen op mijn mountainbike en cyclocrossfiets.

Zo heb ik deze winter meegedaan aan de SWABO-regiocompetitie cyclocross. Deze competitie gebruik ik als voorbereiding op het wegseizoen, niet dat ik meedoe voor de prijzen maar je wilt toch leuk mee kunnen rijden. Deze competitie is een hele mooie vorm van samenwerking tussen drie verschillende verenigingen in de regio. Al roulerend wordt de weekend wedstrijd bij een van de drie clubs georganiseerd. De competitie is inmiddels afgelopen en nu kunnen we ons weer volledig focussen op het weg seizoen waar ook dit jaar weer een plekje vrij gehouden is voor de Architecten Wielerclassic.

Zaken en hobby combineren
Als ondernemer is het prachtig om zaken en hobby te kunnen combineren. Daarom ben ik ontzetten blij met initiatieven zoals de Architecten Wielerclassic. Tijdens deze georganiseerde ritten ongecompliceerd koersen, contacten leggen en inspiratie opdoen. Via een van onze leveranciers, Leoxx, ben ik vorig jaar in aanraking gekomen met de AWC en dat is me goed bevallen. Ik kijk dus uit naar de volgende Architecten Wielerclassic op 16 juni.

Niels Langenhuysen | Mede-eigenaar en Projectmanager bij Cassonade

foto