Inschrijfformulier

VIP Avond Ahoy

VIP AVOND op 4 januari 2018 tijdens de Zesdaagse Rotterdam!

In de eerste week van 2018 komen in Rotterdam Ahoy opnieuw de beste baanrenners ter wereld samen om het tegen elkaar op te nemen op de verschillende onderdelen van wat we één van de belangrijkste zesdaagsen ter wereld mogen noemen. En u kunt erbij zijn namens de Architecten Wielerclassic !

De Zesdaagse van Rotterdam biedt niet alleen topsport, maar ook een uniek netwerkplatform. Jaarlijks komen op het middenterrein van de wielerbaan in Ahoy meer dan 6.000 zakelijke bezoekers, die in een sfeervolle omgeving genieten van sport op het hoogste niveau, een uitgebreid aanbod aan horeca en tal van bijzondere momenten aan het begin van het nieuwe jaar.

Voor de komende editie stelt de organisatie opnieuw een rennersveld samen dat ultieme spanning belooft, van de eerste tot de laatste dag. En u kunt er op de openingsavond bijzijn in de VIP loge van de Architecten Wielerclassic. De late ontknopingen en de vele baanrecords tijdens afgelopen editie illustreren dat een sterk en evenwichtig deelnemersveld mooie sport geeft en uitzonderlijke prestaties. Een insteek die we komend jaar doorzetten, zodat wielerliefhebbers een avond lang op het puntje van de stoel kunnen genieten van topsport in een geweldige ambiance.

Schrijf u nu in en wie weet zien we elkaar op de 4e januari in AHOY. U wordt vanzelfsprekend volledig in de watten gelegd, van parkeerkaart tot een hapje en een drankje, aan alles is gedacht. Bent u werkzaam in de wereld van interieur en architectuur, dan is dit uw kans!

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN