Architecten Wielerclassic 2017

Architecten Wieler Classic 2017

Op vrijdag 16 juni 2017  is het zover en gaat de 3e editie van de Architecten Wielerclassic (afgekort AWC) van start. Dit wielerevent voor professionals werkzaam in de wereld van interieur en architectuur start dit keer in de regio Deventer en voert ons over de prachtige Sallandse Heuvelrug  en langs iconische plaatsen zoals de beroemde aspergeveld en de idyllische dorpjes.

Om dit evenement weer tot een succesvolle en plezierige happening te maken, is de organisatie al maanden bezig om niets aan het toeval over te laten. Door middel van de nieuwsberichten hier en via de mail willen wij je op de hoogte brengen van wat je kunt verwachten en hoe alles in zijn werk gaat.

Heb je zin om ook mee te rijden en ben je in staat om minimaal 50 kilometer te fietsen op je eigen racefiets? Meld je dan aan bij ons via het inschrijfformulier op deze website. Op de dag zelf krijg je van ons een wielertenue, zal er een ploegleider met mecanicien aanwezig zijn en kom jij in contact met mensen die fietsen net zo leuk vinden als jij. Dus schrijf je nu zo snel mogelijk in, want er is plek voor maximaal 75 deelnemers i.v.m. de veiligheid.

We zijn zeer verheugd als je (weer) meefietst !

Tevens staan alle voorwaarden en regels van deelname op deze website. Door deelname aan de Architecten Wielerclassic verklaar je je akkoord met deze voorwaarden. Mocht je vragen hebben dan kun je mailen naar info@architectenwielerclassic.nl .

Nu Aanmelden

Na maanden van voorbereiding en spanning bij het bestuur over het aanstaande weer, was vrijdag 16 juni jl. de grande ouverture! De derde editie van de nu al erg populaire enige echte Architecten Wielerclassic! Eind mei kregen de 100 deelnemers hun bevestiging en met meer dan 125 inschrijvers is de AWC uitgegroeid tot een volwaardig event voor de (interieur)architect.

Continue Reading