Achtergrond

Achtergrond

De Architecten Wielerclassic

Op 12 juni 2015 is de eerste ‘Architecten Wielerclassic´ ooit verreden, een wieler toertocht voor professionals werkzaam in de wereld van architectuur en interieur. Het was een daverend succes met meer dan 50 deelnemende architecten en professionals uit de inrichting branche, die samen met wielerprofs als Karsten Kroon en Peter Schep in de regio van Gouda en Ridderkerk een mooie toertocht reden! In de fotogalerij op deze website kan je daar mooie beelden en foto’s van terugvinden.

De participanten hebben voor dit event speciaal een stichting opgericht, de ´Stichting Architecten Wielerclassic´. Deze Stichting is de formele organisator van de wielerronde.

Dit jaar stond de 2e Architecten Wielerclassic op de agenda. Op 10 juni hebben we in en om de Veluwe wederom een mooie landelijke route gereden waarbij het touraspect de insteek weer was.  Met een parcours langs de heuvels van Wageningen en de fraaie vergezichten rond de heide van Ede, was het een prachtige dag.

Naast de twee sportieve events hebben we in januari  2016 ook met de sponsors en hun relaties een bezoek gebracht aan de Zesdaagse van Rotterdam. En waar fietspektakel waar de mensen op een geheel nieuwe manier van samenkomen kennis hebben gemaakt met baanwielrennen.

Na deze 3 zeer geslaagde events, waarvan 2 in 2016,  gaan we in 2017 weer 2 events met de Stichting Architecten Wielerclassic organiseren. De Stichting Architecten Wielerclassic gaat met haar sponsors opnieuw 75 wielrenners vanuit de wereld van professionals werkzaam in de wereld van architectuur en interieur uitnodigen voor 1 van de 2 events. En om te groeien in de uitstraling van het event en de communicatie van het merken netwerk zijn we daarbij ook nog op zoek naar nieuwe sponsors.

Nu Aanmelden